Nabava vozila

Nabava

Potpuno individualiziranim analitičkim pristupom potrebama i željama klijenata, kao i vrlo dobrim poznavanjem i uvidom u stanje na tržištu vozila i pratećih usluga u dogovoru s klijentom usklađujemo potrebe s trenutnim uvjetima na tržištu u svrhu postizanja najboljeg odnosa uloženo/dobiveno, kao i smanjenje troškova koristeći zakonske i porezne olakšice ili prednosti.

Zbog velikog volumena nabavke u mogućnosti smo osigurati najbolje komercijalne uvjete od dobavljača ili uvoznika vozila. Svi ovako postignuti benefiti u cijelosti se prenose na klijenta.

Kroz niz različitih analiza i koristeći bogato dugogodišnje iskustvo iz područja upravljanja flotama vozila i financiranja istih izrađujemo posebno prilagođena rješenja u svrhu optimizacije troškova eksploatacije (tzv. TCO-trošak ukupnog vlasništva pristup) i maksimalno ekonomično pomirenje želja i realnih potreba.

Klijentima također pružamo mogućnost usklađenja i uravnoteženja ciljeva po osnovi CO2 emisije i troškova flote.

Po završetku analize klijent dobiva najoptimalnije formiran vozni park u smislu odnosa ukupnog troška i tehničko-funkcionalnih potreba.