Održavanje voznog parka

Odrzavanje

U cijelosti upravljamo svim procesima i događajima koji se tiću održavanja vozila, bilo da se radi o redovitom održavanju ili vanrednim popravcima vozila, te preuzimanjem rizika svih neplaniranih troškova po osnovi održavanja vozila osiguravamo klijentima unaprijed poznate fiksne troškove održavanja.

Usluga upravljanja procesom održavanja vozila uključuje koordinaciju i nadzor procesa radova, podršku korisnicima, te kontrolu troškove održavanja vozila, redovitog i vanrednog, te sav potrošni materijal tijekom perioda eksploatacije (kočione obloge, dopune tekućina i fluida, potrošni materijal, metlice brisača, žarulje i sl.), bez obzira na njihovu potrebnu količinu u normalnim uvjetima korištenja vozila i za ugovorno određenu kilometražu.

Sva vozila tijekom cijelog perioda trajanja ugovora održavaju se isključivo u ovlaštenim servisima koristeći originalne rezervne dijelove i materijale koje preporučuje sam proizvođačvozila.

Naš ekspertni tim provodi kontrolu svih radova (na lokaciji, on -site) i troškova održavanja vozila, kako redovitog, tako i vanrednog održavanja, čime se osigurava potpuna kontrola svih radnji na vozilu i njihova ispravnost i sigurnost upotrebe, a veliki volumen nabave osigurava najkonkurentnije uvjete i cijene na tržištu što direktno utječe na nižu cijenu paketa održavanja.

Naš stručni tim kontinuirano prati stvarno prijeđenu kilometražu i konzumaciju svih usluga, te u slučaju indikacije odstupanja daje korisniku prijedlog korekcije ugovora o upravljanju na način da se usklade ugovorni parametri i na taj način izbjegnu velika odstupanja po isteku ugovora.