Vaša karijera s nama

karijera

Za Fleet Expert ljudi naša najveća vrijednost. Da li ste spremni pridružiti se jedinstvenom timu koji osigurava velikim voznim parkovima da funkcioniraju još bolje?

Car Fleet Management d.o.o. je dinamična, ciljevima orijentirana tvrtka koja teži naprednim i hrabrim unapređenjima i tehnologijama u upravljanju voznim parkovima.

Imate dobru novu ideju? Mi čvrsto vjerujemo da svaki član našeg tima posjeduje potencijal da pruži tu novu inovaciju i stvori okruženje koje podržava napredno razmišljanje.

Jeste li spremni pridružiti se najboljem timu za upravljanje voznim parkovima? Naš tim profesionalaca isporučuje rezultate i rješenja koja nadilaze očekivanja naših klijenata.

Kakva je atmosfera kod nas? Ponosni smo na ozračje i obiteljsku atmosferu koja se očituje u načinu na koji radimo i na koji se ophodimo s klijentima.

Ako ste spremni da se pridružite našem timu i osobno pridonesete našoj novoj inovaciji u upravljanju voznim parkovima, pogledajte koje trenutno pozicije nudimo za početak Vaše karijere s nama, ili jednostavno pošaljite svoj životopis na info@cfm-expert.com

Trenutno slobodne pozicije

Trenutno nema otvorenih pozicija